Omega Strikers – tärkeitä vinkkejä ja temppuja uusille pelaajille (2024)

Omega Strikers – tärkeitä vinkkejä ja temppuja uusille pelaajille (1)

  • Otsikko: omega hyökkääjät
  • Release Date:
  • Kehittäjä:
  • Kustantaja:
Tiedot Omega Strikersista ovat edelleen puutteellisia. Auta meitä täyttämään pelin tiedot tämän avulla Yhteydenottolomake.

Tässä Omega Strikers -aloitusoppaassa haluan antaa hyödyllisiä vinkkejä. Ensinnäkin suosittelen pelaamista WASD-säätimillä, sillä se mahdollistaa helpomman liikkumisen ja tähtäyksen kykyjäsi käyttäessäsi. Vältä mobiiliasetusten käyttöä, koska se voi huonontaa käyttökokemusta. Luota minuun tässä.

Joten mikä on Omega Strikers?

Se on pohjimmiltaan 3v3 MOBA-ilmakiekkopeli. Tavoitteena on tehdä maaleja lyömällä kiekko molemmin puolin oleviin maaleihin. Voittaaksesi sinun täytyy tehdä vähintään kaksi maalia enemmän kuin vastustajasi, tyypillisesti pelaamalla ensimmäisestä viiteen. Jos kahden maalin eroa ei kuitenkaan saavuteta, peliä jatketaan, kunnes tämä ehto täyttyy. Peli voi teoriassa nousta pisteisiin 100-100 tai se voi päättyä ajastimen loppumiseen ja 20 maalin voittoon.

En käsittele koulutuksia, koska ne voivat muuttua ajan myötä. Sen sijaan haluan tarjota ajattoman johdannon peliin. Jos tarvitset tietoa koulutuksista, kysy rohkeasti Discordissa tai kommenteissa tai saatan julkaista erillisen oppaan jatkossa. Annan vain huomion.

Pelimekaniikka

Nyt puhutaan mekaniikasta. Sinulla on erilaisia ​​kykyjä, ja vasen napsautus on automaattinen perushyökkäys, joka ei vaikuta muihin pelaajiin. Oikea napsautus voi kuitenkin olla vuorovaikutuksessa muiden pelaajien kanssa, lyöden heitä ja aiheuttaen vahinkoa. Muista terveyspalkin merkitys. Vahingoittamalla vastustajia ja rikkomalla heidän terveystankonsa voit työntää heidät tietyille vyöhykkeille tai maaleja ja lopulta eliminoida heidät. Tämä antaa tiimillesi etua kartalla, kun he ovat uudelleensyntymisajastimessa.

On syytä huomata, että terveystangon rikkominen ei ole välttämätöntä vastustajien pudottamiseksi sivuille, vaikka se helpottaa sitä. Siirrytään kokemuksen (EXP) ja tasojen aiheeseen. Tasoilla on tärkeä rooli pelissä, sillä niitä saavutetaan erilaisilla toimilla, kuten tappamalla vastustajia, poimimalla palloja ja lyömällä kiekkoa. Jokainen taso antaa stat-tehosteita, kuten lisääntynyttä vahinkoa tai taitojen jäähtymisen vähentämistä. On välttämätöntä pyrkiä korkeammalle tasolle kuin vastustajasi saadaksesi etua ja avataksesi tiettyjä tasoihin sidottuja bonuksia.

Nyt keskitytään pelaamaan peliä tehokkaasti. Jaan sen kahteen osaan: yksi hyökkääjille ja toinen maalivahdeille. Vaikka kunkin osion tiedot ovat roolikohtaisia, on hyödyllistä ymmärtää molemmat. Hyökkääjistä alkaen heidän ensisijaisena tavoitteenaan on häiritä vihollisen hyökkääjiä ja maalivahtia, luoda numeerinen etu tappoilla ja tietysti tehdä maaleja.

Maalien tekeminen edellyttää "täytön" käsitteen ymmärtämistä. Siihen kuuluu osumien ajoittaminen estämään vastustajia reagoimasta tehokkaasti ja antaa kiekon syöttää ne maaliin. Tämä voidaan saavuttaa käyttämällä kykyjä välittömästi sen jälkeen, kun vastustaja osuu palloon, tai viivyttämällä lyöntejäsi luodaksesi mielenpelin skenaarion. Lisäksi itsesyöttäminen pomppaamalla kiekkoa seiniltä ja syöttäminen joukkuekavereille ovat arvokkaita strategioita hallinnan ylläpitämiseksi, parempien pelien luomiseksi ja maalien tekemiseen.

Vastustajien häiritseminen on ratkaisevan tärkeää kokemuksen hankkimiseksi ja heidän pelaamisen häiritsemiseksi. Tappamalla vastustajia tai kilpailemalla palloista voit ansaita enemmän kokemusta. Orbit kutevat kartan reunoilla, mikä helpottaa taistelua niiden lähellä. Kaaoksen hyödyntäminen ja kartan reunojen välttäminen paineen alla lisää menestymismahdollisuuksiasi.

Siirrytään nyt maalivahtirooliin. Pallon puhdistaminen on maalivahtina äärimmäisen tärkeää. Pudottamalla sen pois maalistasi vaikeutat vihollisjoukkueen maalin tekemistä. Yleisidea on suunnata pallo ylös tai alas, mahdollisesti bunkkereihin tilanteesta riippuen. Muista, että ajoitus on ratkaiseva, kun kyse on pallosta. Odota oikeaa hetkeä iskeäksesi ja tähtää etäisyyteen ja tarkkuuteen.

Ratkaisun lisäksi maalivahtien tulee keskittyä myös laukausten sieppaamiseen. Ennakoi vihollisjoukkueen liikkeitä ja asemoi itsesi sen mukaisesti lisää huomattavasti mahdollisuuksiasi pysäyttää saapuvat laukaukset. Pidä silmällä vihollispelaajia, ennusta heidän toimiaan ja ole valmis pelastamaan nopeasti. Viestintä joukkuetovereidesi kanssa on avainasemassa myös tässä. He voivat auttaa sinua soittamalla saapuviin laukauksiin tai antamalla varmuuskopion tarvittaessa.

Lopuksi, älä unohda sijoittelua. Maalivahdina asemasi tulee olla keskitetty maalitolppien väliin. Näin voit peittää enemmän maata ja reagoida laukauksiin kummaltakin puolelta. Pysy valppaana ja ole valmis toimimaan nopeasti tehdäksesi kriittiset säästöt. Muista, että harjoitus tekee mestarin, joten käytä aikaa taitosi hiomiseen maalivahtina, jotta sinusta tulee joukkueesi viimeinen puolustuslinja.

perusteet

Lyhyt kuvaus pelin päätavoitteesta ja säännöistä.

  • Tee 5 maalia voittaaksesi, mutta sinun on voitettava vähintään 2 maalilla
  • Iske ydintä mihin tahansa suuntaan, vaikka se olisi takanasi
  • Useimmat kyvyt toimivat sekä vihollispelaajilla että ytimellä
  • KO-viholliset tyrmäämällä heidät areenalta!
  • Porrastetut viholliset on paljon helpompi lyödä takaisin
  • Ansaitse XP-pisteitä ottelun aikana nostaaksesi tasoa, mikä parantaa tilastojasi

Sijoitustasot

Tällä hetkellä on 8 Ranked Tiers -tasoa, joista jokaisessa on 3 alatasoa (normaali, keskitaso, korkea). Kun pelaat 3v3 Ranked, pelin voittaminen johtaa LP:n saamiseen, ja pelin häviäminen johtaa LP:n häviämiseen. Riittävän LP:n hankkiminen nostaa sinut luettelon seuraavalle alatasolle tai tasolle. (eli Rookie → Mid Rookie → High Rookie → Pronze → Mid Pronze → High Pronze…)

Sijoittelut (sijoittelut sijoitus)

  • Rookie (Rank Rookie Low → Rank Rookie Mid → Rank Rookie High)
  • Pronssi (Rank Pronssi Matala → Sijoitus Pronssi Keskiarvo → Sijoitus Pronssi Korkea)
  • Hopea (Hopea matalin sijoitus → hopea keskiarvo → hopea korkea)
  • Kulta (Matala kulta → Sijoitus Kulta Keskitaso → Sijoitus Kulta Korkea)
  • Platina (Alhainen sijoitus Platina → Sijoitus Platina Keskitaso → Sijoitus Platina korkea)
  • Timantti (Rank Diamond Low → Rank Diamond Mid → Rank Diamond High)
  • Haastaja (Rank Master Low → Rank Master Mid → Rank Master High)
  • Omega (Omega-sijoitus)

Sanojen sanasto

Avainsanat

  • OSUMA: Mikä tahansa kyky tai vaikutus, joka vahingoittaa ja iskee vihollisia takaisin. Myös liittolaisissa toimivat kyvyt lasketaan osumiksi.
  • LEVY OSTO: Osumatyyppi, joka vahingoittaa ja hidastaa hetkellisesti vihollisia, mutta ei aiheuta takaiskua pelaajille, elleivät he ole porrastettuja. Tekee yleensä vähän vahinkoa
  • Lähitaistelu: Osumatyyppi, joka skaalautuu hyökkääjän koon mukaan. Iskut, viivat ja useimmat lyhyen kantaman kyvyt katsotaan MELEE-hittejä
  • LIIKKUMINEN: Osajoukko kykyjä, joihin liittyy jonkinlainen hyökkääjäliike – nimittäin DASH, JUMP, BLINK tai HASTE
  • DASH: eräänlainen LIIKKUKYKY, joka saa hyökkääjän törmäämään tiettyyn suuntaan ja nopeudella
  • HYPÄTÄ: Liikkumiskyky, joka saa hyökkääjän hyppäämään pystysuoraan ja laskeutumaan ennalta määrättyyn paikkaan
  • RÄPÄYTYS: Liikkumiskyky, joka saa pelaajan teleportoitumaan ennalta määrättyyn paikkaan. BLINKSillä voi olla heittoaika, mutta Striker ei matkusta fyysisesti määränpäähänsä
  • HASTE: eräänlainen LIIKKUMINEN, joka lisää hyökkääjän nopeustilaa. Kiireillä on yleensä kesto
  • AMMUS: eräänlainen hyökkääjäkyky, joka laukaisee etäisyyden kohteen pelimaailmaan
  • LUOMINEN: pelaajan luoma esine, joka säilyy pelimaailmassa rajoitetun ajan
  • HARRASTAJA: positiivinen vaikutus, jonka hyökkääjä voi antaa itselleen tai liittolaiselle. Buffilla on yleensä kesto
  • DEBUFF: kielteinen vaikutus, jonka hyökkääjä voi kohdistaa vihollispelaajiin tai ytimeen. Debuffeilla on yleensä kesto
  • VAIKUTUS: Osumatyyppi, joka voi vaikuttaa kahteen tai useampaan kohteeseen samanaikaisesti. Yleisesti kutsutaan "vaikutusalueeksi" tai AOE:ksi
  • TOISSIJAINEN KYKY: kykypaikka, joka on varattu lisäkyvylle, joka tukee hyökkääjän yleistä pelityyliä. Yleensä (mutta ei aina) liikkuvuustyökalu
  • ENSISIJAINEN KYKY: kykypaikka, joka on varattu Strikerin päätyökalulle vuorovaikutuksessa Coren ja muiden pelaajien kanssa
  • ERIKOISKYKY: kykypaikka, joka on varattu korkeammalle jäähtymiselle, korkeammalle iskukyvylle. Useimmissa pelitiloissa tämä avataan tasolla 2

Epävirallinen termien sanasto

Koska alkuperäinen Omega Strikers Playbook ei ole kattava, alla on lisäehdot, jotka ovat välttämättömiä/hyödyllisiä pelaajille.

  • PÖYTÄTENNIS: Kun kaksi vastustavaa pelaajaa seisovat erittäin lähellä toisiaan ja lyövät Coren suoraan toisiaan vastaan, jolloin se muuttuu edestakaisin otteluksi siitä, kenellä on parempi vasteaika, heikompi taitojen jäähtyminen tai pienempi ping. Useimmissa tapauksissa tämä tapahtuu suoraan maalin edessä. Tätä EI suositella ja se on suhteellisen epäedullista maalivahtille. Sen sijaan voi olla parempi idea, että maalivahti potkaisee ydintä kulmassa (tai jopa 90° ylös tai alas), jotta ydin saadaan pois maalista.
  • CORE FLIP: Toinen termi, jota käytetään termille Energy Burst. Termi keksittiin ensimmäisen kerran tässä blogiviestissä, jossa kerrotaan Omega Strikersin julkaisuun liittyvistä tulevista muutoksista.

Hyökkääjät (hahmot)

Strikers ovat pelaajan ohjaamia hahmoja Omega Strikersissa. Jokaisella hyökkääjällä on ainutlaatuiset kyvyt. Pelaajat voivat hyödyntää näitä kykyjä pudottaakseen vastustajia areenalta ja tehdäkseen maaleja.

Siinä kaikki, mitä jaamme tänään tätä varten omega hyökkääjät opas. Tämän oppaan on alun perin luonut ja kirjoittanut RANDOQuio. Jos emme pysty päivittämään tätä opasta, löydät uusimman päivityksen seuraamalla tätä linkkiä.

Jos uskot, että jokin tämän sivuston sisällöstä loukkaa oikeuksiasi, mukaan lukien immateriaalioikeuksiasi, ota meihin välittömästi yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme.
Omega Strikers – tärkeitä vinkkejä ja temppuja uusille pelaajille (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated:

Views: 5981

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.